Kaggeholms mediestudenter är ute på praktik hela våren. Här berättar Wilma som läser andra året på Media TV-produktion om sin praktik på Hubso.

Hej, Wilma från tv-tvåan här! 

Jag gör min praktik här på Hubso, som är en e-handels hub för kreatörer som vill skapa sina egna varumärken. Jag sitter på deras fina (och framförallt dog friendly) kontor i gamla stan och jobbar som innehållskreatör för de olika brands som finns hos Hubso.

Vad får jag göra?

Min roll har kommit att bli ganska bred – något som jag inte klagar på då jag gärna blir inkastad i nya saker! Jag skapar annonser, BTS-material, en och annan kampanjbild och content för de sociala kanalerna. Utöver plåtningarna hänger jag för det mesta på kontoret där jag redigerar och klipper materialet som skapats och planerar inför kommande plåtningar eller lanseringar. Dagligt hundgos med Dante står självklart också på schemat, kontorets egna mood manager.

Den här perioden har varit så lärorik och emellanåt intensiv – något som blir väldigt kul och spännande ihop med fina kollegor som peppar och hjälper varandra.

Tack till de grymma människorna på mitt team för förtroendet de gett mig och hur dem alltid låtit mig komma med nya idéer!