Utbildningar

Vi erbjuder många olika utbildningar, och är helt säkra på att vi har något för just dig! En del av våra kurser finns som linjer på skolan, som ligger på St Eriksplan, Stockholm. De andra kurserna hittar du här. 

Media TV-produktion

Media TV-produktion på Kaggeholm handlar om storytelling som berör. Du deltar i studioproduktioner och tar fram ett pilotavsnitt i realityformat. Du jobbar med targeted content och berättande i form av text, grafik och inslag.

Media Content-produktion

Här får du bredden och udden för att jobba inom media. Utbildningen handlar om storytelling, journalistiskt berättande och content för sociala medier.  Gå din egen väg i medievärlden.

Musik

Vi ger dig en mycket praktisk utbildning som ger dig verktyg i ditt musikskapande. Utbildningen är ett till två år. Det finns två olika profiler: ensemble eller låtskrivning.

Allmän Kurs Stockholm

Här kan du läsa in hela din gymnasiebehörighet eller komplettera med de ämnen du saknar från tidigare gymnasiestudier för fortsatta studier. Studera i centrala Stockholm.

Allmän kurs Akalla

Allmän Kurs i Akalla sker på grundnivå, med inriktningen svenska som andraspråk. Finns profil med profil körkort då du får ett startpaket för B-körkort innehållande 5 körlektioner.

Allmän kurs Uppsala

Allmän Kurs Uppsala är för dig som är ny i Sverige, har avslutat eller är i slutet av Sprint eller SFI. Du vill fördjupa dina kunskaper i svenska och förbereda dig för studier på gymnasienivå.

Bibelskola Sthlm

En bibelskola mitt i Sveriges vackra, kreativa och växande huvudstad – Stockholm! Bibelskola Sthlm är en ny typ av bibelskola där du går med flera klasser från olika församlingar.

Media Tro & Samhälle

Media Tro & Samhälle är en tillvalskurs för dig som vill lyfta kristna frågor och värderingar i media. Det kan vara inom kristen press, organisation, församling eller bistånd och inom annan media.

Vad innebär det att läsa på folkhögskola?

12 + 9 =