Ansökan

Här kan du söka till våra utbildningar. Våra kurser har olika datum för sista ansökan, så se till att du har rätt datum för just din kurs. För att ansöka till någon av våra utbildningar klicka på knapparna nedan.

Allmän Kurs

Här kan du läsa in hela din gymnasiebehörighet eller komplettera med de ämnen du saknar från tidigare gymnasiestudier.

Allmän kurs Akalla

Här kan du läsa Allmän kurs på grundnivå med inriktningen svenska som andraspråk.  Som deltagare i Allmän kurs profil körkort får du ett startpaket för B-körkort innehållande 5 körlektioner.

Allmän kurs Uppsala

Här kan du läsa Allmän kurs på grundnivå. Kursen är för dig som är ny i Sverige och har avslutat SFI. Kursens fokus är svenska som andraspråk

Bibel

Bibelskola Stockholm är en unik bibelskola där du kommer att få allt från en djupare förståelse av Bibeln och den kristna tron till praktiska erfarenheter av att arbeta i församlingsmiljö. 

Media Content-produktion

En tvåårig yrkesinriktad utbildning inom medie- och innehållsproduktion. Du lär dig att producera och förmedla content – att skapa relevant innehåll anpassat för olika format, kanaler och målgrupper. Du jobbar med text, bild, podd, radio, grafik och rörligt material. Vi ger dig möjligheterna att gå din egen väg i medievärlden.

Media TV-produktion

En tvåårig yrkesinriktad utbildning inom TV-produktion. Du lär dig allt om TV-produktion och berättande i form av text, grafik och inslag. Du deltar i studioproduktioner och tar fram ett pilotavsnitt i realityformat. Media TV-produktion på Kaggeholm handlar om storytelling som berör. Vi ger dig förutsättningarna att arbeta med rörlig bild – där du vill.

Media Tro & Samhälle

Media Tro & Samhälle är tillvalskurs till våra andra medieutbildningar. Klicka i rutan i ansökningsformuläret för att söka.

Musik

Vi ger dig en mycket praktisk utbildning som ger dig verktyg i ditt musikskapande. Vi har en musikutbildning som ligger nära verkligheten, och som förbereder dig på ett liv i musikbranschen. Välj om du vill gå ett eller två år. Gå vår låtskrivar-profil eller ensemble.

Vad är en folkhögskola för något?