Hej!! Vilma Lindh heter jag och jag läser andra året på Media Content! Jag har min praktik på Let’s Dance där jag är webb-assistent, och denna vecka kommer ni få följa med mig här! Jag jobbar just nu mest med sociala medier och inte så mycket med tv4:as hemsida, då säsongen inte startat än.

Under en vanlig dag på Let’s Dance gör jag allt från att komma med idéer, samla in materialet (filma och fota), redigera det, publicera och följa upp vad som går bra och inte. Suuuperkul om ni frågar mig! Jag har blivit jättebra mottagen och jag känner mig sällan som en praktikant, utan jag har verkligen blivit en i gänget.


Vi har under förra veckan haft deltagarsläpp, och igår (söndag) släppte vi sista deltagaren i årets uppsättning. Idag har vi äntligen kunnat filma helt fritt i alla lokaler utan att vara rädda för att någon som inte är släppt än ska råka komma med i bakgrunden, så skönt! Idag har vi haft veckomöte med hela redaktionen, planerat och schemalagt inlägg för kommande vecka, filmat och lagt upp storys samt publicerat två tiktoks. Superkul!

Jag är väldigt taggad på att ta med er på min praktik kommande vecka! Vi hörs imorgon 💃🏼🌟

Tisdag

Hej!!

Idag har det varit en relativt lugn dag på praktiken, vi börjar alltid 09.00 och slutar runt 17.00, men idag kunde vi lämna redan 15.30 för att vi hade gjort allt vi skulle göra för dagen. Jag jobbar tätt med två andra tjejer med sociala medier, Alicia (min boss) och Therese (som några av er känner igen sen tidigare) och vi har verkligen superkul ihop och jobbar effektivt och kreativt tillsammans. Idag har vi publicerat en frågestund med Eric och fokuserat mycket på stories och tiktoks. Det är semeldagen idag så mycket semel-content har gjorts!

Längst upp i inlägget ser ni en bild på mig och mina kollegor Wilma (webbass), Therese och Alicia (mina some-kollegor) och här kommer även en bild på semelwrapsen såklart!

Onsdag

Hejhej bloggen!

Dagen idag har varit väldigt rolig! Det blir myyycket skratt med mina kollegor men också med deltagarna och dansarna, väldigt härligt klimat på jobbet! Vi har spelat in några tiktoks och stories idag och jag har även fått i uppgift att göra en kort sketch med Tobias Karlsson där han ska förklara vad tio-dans är. Jag har gjort ett litet intro till det, filmat in allt material och börjat redigera det, superkul! En av gårdagens tiktoks gick jättebra så vi har även suttit ner och börjat analysera vad som går hem och inte.

Jag är nöjd med dagen och nu ska jag hem och däcka i soffan. Vi hörs imorgon! 🙂

Torsdag

Hej! Idag har varit en ganska lugn dag! Vi har även idag samlat in material till stories, tiktoks och instagram-inlägg. Vi samlar på oss så mycket som möjligt nu innan premiären så att det inte blir superstressigt sen! Jag glömde säga att vi hade möte med den exekutiva producenten från TV4 igår och vi satte bland annat siffermål för säsongen. Sånt gör mig verkligen taggad och motiverad!! Så kul, vi hörs imorgon! Här kommer en bild på mig in action 🥳

Fredag

Vilken fredag! Så härligt väder och då blir man automatiskt glad! Vi brukar ha ett kort möte på morgnarna för att kolla över vad som behöver göras under dagen och vem som ska göra vad, så morgonen började så! Sedan under dagen har vi spelat in två sketcher som kommer ut snart och fokuserat på att redigera dem. Så härlig dag. Nu är min bloggvecka slut! Det kanske hade varit roligare för er att följa med en vecka under sändningsveckorna, men har ni frågor om det när det drar igång så är det bara att ni hör av er! Allt gott 🌟