Tjabba tjena hallå vänner,

Therese var namnet och denna vecka har jag varit otroligt dålig, förlåt jag har varit usel med denna blogg! SKÄRPNING säger jag såhär i slutspurten. Hoppas ni njuter av min otroliga text och inte får en psykos av min fantastiska grammatik (jag varnar er för min grammatik den är så dålig.)

Lite ”fun fact” om mig (som ni absolut inte bett om) är att jag hade 20 bloggar när jag var yngre, och jag hade en tendens att bara göra uppdateringar en gång i månaden (så narcissistiskt av mig att ha bloggar btw?) Jag glömde alltid bort bloggen,vart uttråkad, bytte blogg, glömde lösenordet och det hela slutade med att jag satt med typ 10 olika bloggar.

Ja, ni hör ju? Blogglivet och jag är ej bästa vänner. Nu när vi har ”cleared the air between us” och jag har skyllt ifrån mig för min passivitet så kan vi komma till saken!

Vad gör jag om dagarna?
Jag är ”Webbassistent” (som min titel så fint heter) på Let’s Dance som görs av Mastiff (älskar dem). Vad innebär det undrarni?Jo, det innebär att jag och mitt team på två personer ansvarar för allt som har med sociala medier att göra. Det är Instagram, Facebook, Tik tok, TV4:s hemsida –ja, allt som finns på the world wide webb. Ni är ju hippa och coola så ni vet ju allt sånt här! AM I right?! Vi ansvarar för att lägga ut alla sorters uppdateringar som gör att svenska folket blir underhållna online.Denna vecka släpper vi alla deltagare som ska vara med i programmet. Vi ska publicera alla deltagare i takt med att de avslöjas,en efter en. Då är det flöden, stories etc. som gäller.Håll i hatten så åker vi!

MÅNDAG

Startades lite senare än vanligt då en av deltagarna skulle presenteras i ”efter fem” på TV4. För er som inte vet vad det är för program, så är det som ett informativt program med start efter klockan fem (en väldigt snitsig titel på programmet om ni frågar mig, hehe). Det påminner om ett lättare nyhetsmorgon för er som inte hinner eller vill ta in information på morgnarna, helt enkelt.

I alla fall tillbaka till mig –jag kom in till högkvarteret vid klockan tolv och morsade på mina nya kollegor. Vi började då med att förbereda alla pressbilder, släppvideos och texter som ska ut på diverse sidor.Sen vid 19:00 var dagen slut och jag gick hem –nöjd över min insats som räddat svenska folket från tristess.

TISDAG

Vaknade så tidigt. Ögonen var inte med. Satte på mig tröjan ut och in och spillde kaffe över min skateboard.Denna dag hade vi ännu en deltagare som skulle avslöjas i “efter fem” och p.g.a. vår fina pandemi som försiggår så jobbade vi hemifrån idag. Detta för att inte vara för många på kontoret.

ONSDAG (Läs gärna detta med en dramatisk röst)

Gänget. Jag var vid högkvarteret klockan 9 idag för att förbereda mig innan allt skulle gå ut i sociala medier vid 9:45. Allt gick perfekt, jag är perfekt. Skoja. Det gick dock jättebra (ni kan släppa den dramatiska rösten nu). Jag råkade visserligen stava fel på ett ord och ni vet ju hur människor på internet kan vara? Ja, det snappades upp av en äldre dam –vi kallar henne Gunilla. Jag rättade såklart mitt misstag efter en minut, men Gunilla kommer alltid att komma ihåg…Efter att allt var publicerat började vi förbereda kommande artiklar som ska upp allteftersom som resterande deltagare presenteras. Det kanske jag glömde nämna? Vi skriver också små artiklar för varje deltagare, som ska upp på TV4 hemsida😊Mycket trevligt.

TORSDAG

Upp tidigt som f*n! Idag presenterades en deltagare klockan 7 på morgonen. Det gick återigen, SUVERÄNT! Fy tusan vad kul det är när våra deltagare får så fin respons av fölket!! Love it. Imorgon släpps de två sista deltagarna och jag är TAGGAD!

FREDAG

SISTA DAGEN!!!!!!!!

Sorry, jag har druckit tre koppar kaffe innan klockan 7. You guys, jag har inte supermycket att skriva då det mestadels är fokus på att posta deltagarna som avslöjas denna veckan.Så det är lite same same. Idag ska vi dock planera massa gott och blandat inför nästa vecka.Så from nästa vecka kommer det att vara galet mycket att göra, vilket jag ser framemot. Det ska bli riktigt roligt! Vad skriver man mer i denna lilla blogg? Ska vi skiljas nu? Kommer ni ens läsa mina inlägg? Så mycket frågor och så lite tid… …MEN om ni inte vill missa allt banbrytande jag kommer göra för att förändrar världen under min praktiksåkan ni följa mig på min Instagram, eller inte. Ni får välja helt fritt! Jag heter iallafall @theresecevilia (får jag ens ge ut min Instagram… Mats?) eller på TV4:s Instagram eller Let’s Dance Instagram. Jag är överallt.Hoppas ni tar hand om er under dessa tider och om ni vill ha lite proffsiga tips på hur ni inte ska skriva er blogg så kan ni höra av er till mig. Min Instagram är alltid öppen för ett DM.PUSS!