Ines läser andra året på Media TV-produktion och gör sin praktik på produktionsbolaget Diktator. Här berättar hon om livet som praktikant.

Hej alla fina!!!

Ines från tv-tvåan här, och här kommer en liten hälsning från min praktik. Jag är nu inne på min tredje vecka på produktionsbolaget Diktator. Dom gör reklam, musikvideos och långfilmer. Sååå allt möjligt helt enkelt.

På min praktik så tar jag rygg på en av producenterna och får följa med på allt det en producent gör. Allt ifrån skriva callsheet, location scouta, va med på set, släcka bränder (hihi), sitta med i post produktion och mkt mkt mer. Otroligt spännande och kuuuul!!

Det är verkligen en praktik plats där jag får fara och flänga mellan massa olika projekt och testa på det mesta. Ser framemot vad jag kommer få lära mig om producent rollen och vad det innebär att vara en produktions bolag. Är så taggad. Det va allt för mig!

Massa kramar, så ses vi snart <3

På vårt instagramkonto @kaggeholmmedia kan du även se en video från Ines praktik.