Kaggeholms mediestudenter är ute på praktik hela våren. Här berättar Nils som läser andra året på Media TV-produktion om livet på Solsidan.

Tjabba! @nilsolofwilhelm från tvtvåan här!

Här ser ni mig njuta av solen till fulla på min praktik på produktionen Solsidan här på solsidan.

Vad får jag göra?
Under min tid här har jag jobbat som praktikant på produktionskontoret innebärande att jag hjälper producenterna och koordinatorn att få hela maskineriet att hålla igång.

En dag kan innehålla allt från att beställa catering, skjutsa skådespelare, korrekturläsa kortmanus, skriva ut inspelningsmanus och dagbesked och framför allt hjälpa folk i produktionen med att hoppa in där folk behöver uppbackning. Ibland på set, vilket är väldigt kul.

De tre underbara människorna på bilden ovan är de tre som jag rör mig närmast under denna praktik och det är vår linjeproducent (min handledare), vår second AD och vår koordinator.

Jag är verkligen otroligt tacksam och glad över min praktikplats då alla här är otroligt snälla och välkomnande. Jag tror dessutom att det jag kommer få med mig mest utav är att bara sitta som en fluga på väggen och suga åt mig av all den kunskap som alla kunniga människor här har. Och kanske slänga ut en, eller två eller 100 frågor för att lära mig att bli så bra som möjligt.

Ha det gött! 👍🏻