Måndag: 
 
Heeej! Michael heter jag, pluggar TV-Produktion och är ute på praktik nu! Jag gör min praktik på en reklambyrå som heter Parapix, där jag är produktion/post-produktions intern. Det betyder att på produktioner så assisterar jag fotografen och andra på plats med utrustning, ljussättning, etc. När jag inte är på produktion, sitter jag i klippning eller assisterar klipparen. Är ofta också ansvarig för att se till att in-house studion ser bra ut. Just den här veckan är det mer chill, så jag sitter på kontoret i Kungsholmen i en av redigeringsrummen för det mesta.  
Idag har jag suttit och grejdat “video-porträtt” vi gjorde för Tusses uppträdande i Melodifestivalen. Suttit några timmar i Davinci Resolve och finjusterar så att “looken” sitter bra mellan alla klipp. Klippen ska användas för att marknadsföra på Instagram. Nedanför kan ni se “before” and after” på klippen.  

Obearbetad bild
Grejdad bild

Tisdag: 
Fortsätta med att grejda klippen, fixar bilderna så att dom funkar bra för Instagram och sista retusch i Photoshop. Bollat feedback med projektledaren och snackat om framtida projekt i April som jag kommer vara delaktig i. 

Onsdag: 
Idag skulle det vara flera på kontoret, så jag bestämde mig att jobba hemifrån. Klippte en intervju i Premiere, för ett internt företags-talkshow som kunden ville ha i efterhand.  

Torsdag: Under dagen behövde jag fortsätta att klippa intervjun från gårdagen och fixa lite med grafiken, innan den kunde levereras till kunden. 

Fredag: Dagen ägnades åt att fixa en sociala medier kampanj för ett reklam jobb för ett svenskt klädmärke som heter Klättermusen, som produktionsbolaget har hållit på med under hösten. Det var en ganska så stor kampanj där det producerades en miniserie om 5 människor som vanglitvis aldrig är så mycket i naturen men nu tar sig an utmaning att vandra ute i naturen.  Jobbade i Photoshop med att förbereda alla posts och alla bilder som skulle ut i kampanjen.  Sen pratade jag med en av producenterna om fotografering som jag skulle få göra inför en uppkommande kampanj.