Hej hopp lingon propp 

Matilda här!  

(Bilden: det är meningen att jag ska hålla handen över skylten) 

Jag gör min praktik som produktionsassistent på Mastiff och Let´s Dance. Jag tillhör “planeringsteamet” vilket innebär att jag i stort sett sitter PÅ Koordinator Sandra, produktionsledare Tove och projektledare Sophie. Dom är toppen, nästan varje dag.  

Min primära arbetsplats är på kontoret där jag främst skriver ut lappar och laminerar dom. Men jag gör även en del research, matplanering, tillverkning av badgar osv osv. Ganska ofta åker jag till Bromma blocks för att handla. Då och då åker jag med fika till filmhuset där dansparen ligger i hårdträning inför premiären den 20e mars. Och ibland är jag på inspelning.  

Vad jag lärt mig hittills:  

  • Typ hela högerfilen på Valhallavägen är bussfil 

TISDAG:  

Har vi haft inspelning av intro-sketchen som sänds på premiären LÖRDAG 20 MARS. Min stora arbetsuppgift har varit att se till så att alla i teamet får mat. Idag blev det pokebowl 😊  

Den uppgiften kommer jag stolt ha hela säsongen vilket jag tycker är HELT fantastiskt.  

Jag har också fixat en del rekvisita inför den här dagen -> 

OCH så har jag varit statist!!!!! Det kan ni se på tv LÖRDAG DEN 20 MARS!  

Hörs imorgon! PUSS OCH KRAMIS