Klara och Nada läser andra året på utbildningen i Media TV-produktion. Just nu gör de sin praktik som kommunikatörer på Svenska Hockeyligan.

Heeej,

Klara och Nada från tv-tvåan här!! Ja du hörde rätt, två personer. Hur kommer det sig tänker ni?? Vi kunde inte slita oss ifrån varandra, så det fick bli så här…

Skämt och sido;)

Vi praktiserar tillsammans på SHL, Svenska Hockeyligan. Det är som det låter, den högsta hockeyligan i Sverige och där praktiserar vi som kommunikatörer. Vi har fantastiska Sara Andersson som handledare som även varit vår lärare i några kurser när vi gick i ettan på Kagge. Otroligt att man kan jobba med sina före detta lärare, visst??!! Det är det som är så fint med Kagge, man blir som en liten familj som man bara älskar att jobba med:))

Tillbaks till praktiken…

Vi är som sagt kommunikatörer, vilket innebär att vi kommunicerar ut allt som läggs ut på SHLs sociala medier, planerar samt utför olika kampanjer m.m. Detta gör vi tillsammans med Sara och två andra i kommunikationsgänget, Johanna Alba och Robin Hedqvist.

Hittills har vi varit med på massa möten, konferenser, utbildningar, träffat produktionsbolag, gjort beställningar, men även varit med och spånat, filmat och redigerat olika projekt. Senaste projektet vi gjorde var denna veckan när vi var i Örebro och skapade content för SHLs prideweek som kommer ut på deras kanaler imorgon, så håll utkik;)

Vi är så tacksamma över möjligheten att få ha Sara som vår handledare. På bara sju veckor har hon lärt oss massor i rollen som kommunikatör och vi ser fram emot de resterande veckorna på praktiken!

Låt oss yassify hockeyn!!!

Kramaaaar <3