Måndagen den 15/2 kl. 22.22

Yo yo yo, Julia från Content 2:an här. Jag spenderar min praktik på Big Brother, som uppdrags- och rekvisitörassistent. Jag fick lämpligt nog min bloggvecka under produktionens premiärvecka, idag var började vi sända och jag vadar just nu hemgenom slask efter ett härligt 14-timmarspass i Fasta! Jag är alltså en del av gruppen som planerar och fixar inför alla tävlingar och uppdrag, och ja. Jag hade tänkt ge er en liten tour genom månaden som har lett upp till premiären men just nu fokuserar jag mest på att inte kollapsa. Så det får ni kanske en annan gång. MEN! Jag har iallafall väldigt trevligt. Jag pysslar och fikar och kör bil och shoppar! Idag har vi fixat klart allt inför sändningen som startade klockan 21. Jag försöker komma ihåg vad vi gjorde för något men jag känner mig ärligt talat helt hjärndöd efter denna dagen SÅÅÅÅ jag känner att jag kommer tillbaka starkare imorgontyp🥰

Kram på er

Hey all you cool cats and kittens! Eftersom att jag numera har typ 20 minuters privatliv om dagen så har jag inte varit supersugen på att ägna den tiden åt den här bloggen toooooo be honest. Tänker därför attjag jag kör en liten recap av vad jag har gjort hittills, jaa jättekul!!!Jag är på Big Brother som produceras av Meter Television. Vi spelar in i Farsta och kontoret är i direkt anslutning till deltagarhuset. Första dagen fick jag en dator, ett skrivbord, ett passerkort och en jävla massa $$$. Jag började svettas lite av att se alla pengar på mitt konto, jag har liksom blockerat mig själv från Klarna för att jag är lite för bra på att spendera men jag måste säga att det går väldigt bra för mig trots allt!

Men ja, som ni kanske förstår så går min praktik främst ut på att handla saker. Månaden innan premiären har vi planerat de olika veckoteman och vad som kommer behövas för att vara så förberedda som möjligt. Nu när vi är igång är det vår uppgift att se till att rätt saker finns på plats i huset vid rätt tillfälle. Det är även vi som går in i huset i full 1.Cuz-mundering när det behövs (LOL).

I måndags var det premiär och vi sågs som vanligt klockan 9 på morgonen. Dagens första och största projekt var att färdigställa en husbil som två deltagare skulle bo i från starten. Allt gick rent åt helvete med den husbilen hela dagen om jag ska vara ärlig men vi hann ändå i tid så det var ju kul.Annars klippte och klistrade jag lite och fixade snittar och alkohol som jag satte in i huset till deltagarna och hjälpte till lite där det behövdes. Resten av veckan har jag bland annat byggt kartonger som deltagarna får bo i om de blir straffade, pysslat med kuvert, fixat freezeshots från sändningen, tagit bilen till systembolaget, ja lite gott och blandat helt enkelt. Nu är det bara 96 dagar kvar, knäppt.

HEJDÅ!!!Julia i Content 2