Inne på tredje veckan av SVT-produktionen Veckans Ord med Kristian Luuk. Första veckan gjorde jag misstaget att ta den tredje vaccinsprutan och fick rejält ont i armen samt feber (alltså misstag i att behöva vara hemma inte att ta vaccinet) Förväxlade detta med omnikrom och stannade hemma tills jag fick ett negativt test-svar. Hann i alla fall få en bra genomgång av själva programmen av Matilda Bagge som skriver manus.

Veckans Ord sänds för andra säsongen och är en blandning av studio, enkäter, humorsketcher, småfakta om själva ordet och inslag men Kristian. Jag fick hänga med humorgruppen Laxbralla som gör sketcherna, så det var full rulle vecka två. Jag hjälpte till med kostym och rekvisita och fick agera statist. Vi var bland annat i Gamla Stan och spelade in ett medeltidsdrama, på Bromma Flygplats och spelade in i ett extremt litet flygplan och på en väldigt kall och blåsig strand på Lidingö som skulle förställa Peru.

Tisdag

Nu är sketchinspelningarna slut för denna vecka, så nu är det redaktionsarbete som gäller. Möte idag med Matilda, Satchel, redigerare och Marie som castar och researchar. Vi har gått igenom alla 6 orden och vad som fattas i programmen. Jag ska hjälpa Satchel med att hitta bilder och roliga youtube-klipp.

Simon och Babak i frisörsalongen.

Det ska bli kul med studioinspelningarna, de börjar den 14/2 och då måste allt vara klart!

Fredag

Igår hade vi redaktionsmöte. Jag hade gjort research om jeans och letat roliga klipp om flygplan.

Idag är det hemmaarbete (snart slut med det, alla var glada igår när nyheten om att restriktionerna släpps. Yay!) Så jag ska fortsätta leta bilder åt Satchel och Matilda.