Camilla som läser andra året på utbildningen i Media Content-produktion gör sin praktik på produktionsbolaget Munck.

Hej!

Camilla från 2:an här!

Jag gör min praktik på Munck Studios på Ringvägen:) Munck är ett produktionsbolag som jobbar mycket med SR, SVT och UR. De gör bl.a. P3 historia och P3 med Torbjörn och Assia. Jag jobbar specifikt med en helt ny humorserie som Munck gör för SVT play, väldigt spännande och kul!

Vi är ett ganska litet team med ambitiösa planer så här får man hugga i med allt möjligt. Vi sitter just nu i förproduktion så jag har fått leta locations, vara ute på rek, fixa med cast, hålla i möten, ringa och mejla en massa. Jag har även fått skriva lite repliker i manus och ha kreativ input:) Något av det roligaste hittills har varit några inhopp på Barnradion där jag bland annat fått göra röst till en städare och en gammal tant.

I mars går vi in i produktion och då kommer det vara dags att vara ut på location, hjälpa till med regiarbete, vara statistansvarig en dag, ha kontakt med locations en annan m.m, kanske blir det en liten roll också hehe;) Sedan kommer jag också hjälpa till med efterproduktion, klippning och hitta roliga arkivbilder i SVT:s arkiv. Jag kommer även få hänga med i andra projekt som barnradion och vara med när de sänder liveradio på helgen. Det blir helt enkelt väldigt varierat! Variation + litet team = ja tack.

Det var allt från mig! Ha det gott:)