Hejhej, Fia här från content/tv 2:an här!

I skrivande stund sitter jag hos länsförsäkringar på deras marknads- och kommunikationsavdelning. Under dessa praktikveckor så delade jag upp min praktik i två perioder. Första perioden var jag på ett företag som hette Webropol där fick jag starta upp deras instagram och skapade content och lägga en marknadsplan för deras framtid. Webropol är ett litet företag som hade en person på deras marknadsavdelning, vilket var perfekt för mig då jag ville testa ett litet företag och sedan gå till ett stort som blev Länsförsäkringar.

Under veckorna på Länsförsäkringar har jag fått göra allt från fota, bygga mässa, layouts, skapa produktblad och skapa content för instagram och komma med ideer och tankar till deras produktionsmöten och SOME möten.

Jag är väldigt nöjd över mina val med praktikplatser och har lärt mig mycket och fått utmana mig en hel del. Länsförsäkringar som är mitt sista stopp blir verkligen tråkigt att sluta på. Har fått känna mig som en i gänget och alla har varit väldigt med bjudande och snälla. Nu de sista dagarna, så jag ska lägga fokus och en strategi på att nå den mindre målgruppen och skapa content inför sommaren. Så jag sitter med en portfolio som jag ska lämna över till grabbarna på marknad, så dem har massor mer med content till både instagram och facebook inför sommaren.

Här under kommer lite bilder som jag skapat, första bilden ett exempel på hur ett inlägg kan se ut och likaså andra bilden. har även fått göra klippa ihop presentationsfilmer etc.

Tack för mig hej!