Hallå eller! 

Då var det alltså min tur att förgylla denna fantastiska blogg med lite information om mig själv och om min spännande vardag på Warner Bros i Göteborg. 

Men vi börjar med lite information om lilla mig. Jag är en go och glad grabb från Sveriges framsida Göteborg som helst spenderar fritiden ute havet, men eftersom majoriteten av året inte tillåter denna enkla fritidsaktivitet så gillar jag att spendera mycket tid med mina vänner. Ganska basic kille helt enkelt!  

Men rent yrkesmässigt så drömmer jag om att få bli tv-producent och har verkligen fastnat för att jobba med studioproduktioner. Här på Warner har vi tre olika studios, en som är dedikerad till inspelningarna av Bingolotto, en som mest används för Postkodmiljonären och en lite mindre studio som kan användas för allt mellan himmel och jord. Med andra ord så är det alltid något som händer här och det är en fantastik plats för en person att bara suga i sig information från alla runt om kring dig. Vi har också världens bästa kaffe här om jag inte hade sålt in det nog. 

Idag spenderar jag min tid med att gå igenom material från en inspelning av en konsert vi gjorde i förra veckan som kommer gå på SVT under Valborgsmässoafton så se till att inte missa den när det är dags! På bilden ser ni lite kring när vi bygger en scen för den inspelningen, jag är grabben till höger som ser ut som en liten engelsk lord. 

Men mer om min vardag får ni veta imorgon när det är dags för nästa update! 

Ha det gött!