Elsa går andra året på utbildningen i Media Content-produktion. Under våren gör hon sin praktik på Bauer Media som står bakom några av Sveriges stora kommersiella radiokanaler och poddar.

Hej på er! Elsa här från content-tvåan!

Jag gör min praktik hos Bauer Media: ”Det självklara mediehuset för ljudbaserad underhållning”! 🙂

Jag hänger för det mesta med Mix Megapol och redaktionen för eftermiddagsprogrammet med Lotta Bromé och med Rockklassiker. På min praktik får jag göra massa roliga saker! Jag klipper podd, klipper intervjuer, livear reporter på stan, skriver manus, hänger i studion när Lotta slayar i radio varje dag, intervjuar roliga människor (allt från Sveriges Ironman till Ostbåge-fans), googlar (som en galning), skriver frågor till tävlingar i radio och mycket annat. Dricker kaffe gör vi också såklart. Varje dag prick kl 15.23.

På Bauer är alla så så så trevliga! Känt mig som en i gänget sen första stund! Kontoret är också jättefint med massa färger och gosiga häng-ytor.

Om några veckor är det dags för mig att klättra vidare till Podplay (som också tillhör Bauer Media) och fortsätta på Mix Megapol men då med Gry Forsell med vänner. Det ska bli superskoj! Som praktikant på Bauer har man också chans att göra en vecka på TV4 nyheterna, det ska jag också klämma in!

Ni hör! Toppenpraktik som jag har lyx att få vara på! Sök hit!

Tack för mig! Jag säger som producent-Jeff brukar säga; ännu en dag med drag! HEJ sålänge <3