Under våren är årskurs 2 på medialinjen ute på praktik. Elin som läser andra året på Media TV-produktion gör sin praktik på produktionsbolaget FLX – där hon får kombinera intresset för TV-produktion med sitt intresse för kläder.

Hallå i stugan!!

Lite om mig: @elintimner är mitt första namn och klädkramare är mitt andra. Så, med andra ord är det en bra passande kombination med min praktik som kostymassistent på produktionsbolaget FLX!

Jag är i första hand behjälplig på kostymavdelningen med allt från förarbete & efterarbete till provning med skådespelare, tvätt, framhängning, kostymvård, enklare sömnad och ändring, patinering, inköp, hyra, hämta och lämna. Haka på möten med diverse showrooms, klädmärken, i butik, magasin och så vidare. 

Kan ibland smita in på scenografin och rekvisita, och hänga där en dag eller två eller flera –  fixa och dona med attributen. Lite smått och gott helt enkelt!

Och för att fortsätta min praktikresa kan vi koka ner dagboken till en oneline: har det himla bra!!

Hur som helst tack och bock och god fortsättning, snart är det påsk.