Vårtermin betyder praktik för våra mediestudenter. Charlie som läser andra året på Media Content-produktion gör sin praktik i musikbranschen.

Hallå! Charlie här från content tvåan. Just nu gör jag min praktik på Sony music Sweden som content producer. Här jobbar jag tillsammans med det otroliga creative teamet.

På dagarna gör jag allt ifrån att fota pressbilder, skapa albumomslag, filma och fota assets till artisterna. Ibland filmar och fotar jag även events eller konserter.

Mina dagar kan se lite olika ut beroende på vårat produktionsschema. Ibland hänger jag på Oscar Zias hallgolv och lyssnar på hans fina stämma. Ibland får jag gå på konsert och fota otroliga artister såsom Yaeger (se bilden i topp här i inlägget). Har också sprungit runt bland fjärilar med Estraden.

Men när jag inte hoppar runt på locations så hänger jag också på kontoret med mina kollegor och redigerar, klipper eller bara äter godis och dricker överdrivna mängder kaffe och vitamin well. På torsdagar bjuds det på lyxfika och hela kontoret lyssnar på kommande musiksläpp tillsammans. Så jag har inget att klaga på här!

Det bästa med min praktik är kollegorna och artisterna jag får äran att jobba med. Sen att jag i maj ska få hänga med på Grammisgalan (!!) är en underbar bonus. Sitter och planerar outfit as we speak ✨

Kraaaam

PS! Spana in instagram-kontot @kaggeholmmedia för att även se några klipp från Charlies praktik.