Bror läser andra året på utbildningen i Media TV-produktion. Just nu gör han sin praktik på Crisp Film.

Tjena. Bror från TV2 här. Jag har min praktik på Crisp Film. Ett företag som främst fokuserar på reklamfilmer men även mycket annat. Vissa av er (som går på skolan) har kanske sett mig svänga förbi på torsdagarna och olagligt sno nån bulle eller två. Det är nämligen för att Crisp Film har sitt kontor bara 3 min från Kagge. Väldigt skönt! Tyvärr så har inte Crisp någon dedikerad bulldag men det är bra ändå.

Har fått lära mig sjukt mycket av att hänga med två riktigt duktiga fotografer. Väldigt inspirerande och lärorikt att få hänga med så grymma människor varje dag. Ibland känner man sig lite dum men så kan det vara när man lär sig nya saker. Ibland så kan man få en fråga att springa och hämta en Autopol och en Kino ballaster. Då gäller det bara att googla upp vad fan en autopol och en kino ballaster är, så har man lärt sig det till framtiden.

Hittills har jag fått vara med på tre inspelningar och imorgon åker jag ner till Malmö för att vara med på min fjärde.

Det var allt för mig tack och hej! (:

Ps. Wänglöv jag har inte kommit sent EN ENDA GÅNG! Jag talar sanning Filippa är mitt vittne.