Hej kära praktikdagbok! Jag, August är på den underbara produktionen “Kärleken flyttar in” som görs av produktionsbolaget ITV. Det går ut på att man slänger in två främlingar i ett hus så ska dom bo där i minst en dag för att se om dom finner tycke för varandra.

Programmet filmas med övervakningskameror som styrs från ett kontrollrum. Min roll är kontrollrumsassistent och det innebär att jag hjälper till där det behövs. Allt från att handla mat till att mygga på deltagare, men också vandra mellan husen med grejer till deltagarna och hålla koll på ljudbord och kameror när folk som kan är på toa typ.

Idag har jag fått gå med Anton som är redaktör och gjort personporträtt. Det va skoj och Anton är cool och toppen. Han har myntat mitt smeknamn som är “ninja” eller “Ninjaboy”. Som ni förstår så är jag kingen.

August Rosell, Media TV-produktion