Under hela vårterminen så praktiserar medialinjens årskurs 2. André Miettinen Persson som läser Media Content-produktion på skolan gör sin praktik på lokalradion.

Heeeej! André Miettinen Persson från contenttvåan här!

Så glad som jag är på första bilden kan man bara vara när man precis levererat ett gäng schyssta lokala nyheter i mitt kära Dalarna där jag gör min praktik nu. Närmare bestämt på P4 Dalarna i Falun.

Vad jag får göra?
Har varit allt från reporter (vilket jag är på bild två när jag är ute och träffar en ruskigt mäktig ardennerhäst), deskreporter, OB-reporter (som tredje bilden när jag rapporterade från skidspelen i Falun) och nyhetssändare med blandade uppgifter.

Men från och med förra veckan och resten av praktiken går jag med programledargruppen för att skolas in som programledare (och stå och hålla koll på alla reglar vid ett mixerbord som på fjärde bilden).

Så med lite tur kan man få höra mig snacka i lokalradion med jämna mellanrum framöver, det kan bli kul tror jag!

Alla här är också jättesnälla och hjälpsamma (blev inte tvingad att skriva så). Stort tack för er tid.

Ha d gott!

Bild från vardagen som reporter.

Skidspelen i Falun.

Många reglar att hålla koll på.