Under våren praktiserar årskurs 2 på medialinjen. Aaron som läser andra året på Media TV-produktion gör sin praktik på Läkarmissionen, som är en internationell biståndsorganisation.

Hejhej Aaron heter jag och går i TV-2:an. Jag praktiserar just nu på Läkarmissionen och håller till i deras huvudkontor i Johannelund. Under mina dagar så jobbar jag verkligen med mycket gott och blandat, jag gör allt från att redigera filmer, fota mina fina kollegor, fota produkter, skapar bildreportage, animerar och framförallt fikar massor. (Extra shoutout till tisdagspingis).

Läkarmissionen är en varierad arbetsplats där man får mycket plats för eget initiativ och olika typer av möjligheter, så om det är något som tilltalar dig så kanske du också ska praktisera på Läkarmissionen i framtiden.

Nästa vecka ska jag även få hålla i en föreläsning i vårt EU-Järva-projekt om hur man skapar content, det känns ovant men också väldigt kul så önska mig gärna lycka till.

Peace