Media Tro & Samhälle

Media Tro & Samhälle är en tillvalskurs för dig som vill lyfta kristna frågor och värderingar i media. Det kan vara inom kristen press, organisation, församling eller bistånd och inom annan media där du kan vara en röst för kristna värden. Du lär dig storytelling i form av text, bild, radio/podd och rörligt material. Du lär dig få ut ditt ditt budskap i sociala medier i rätt kanal på rätt plattform. Här får du verktygen att berätta om ämnen du brinner för. Utbildningen är en inriktning inom Media Content och Media TV-produktion.

Kursen är ett tillval till våra medieutbildningar

Media Content-produktion

Du lär dig att producera och förmedla content – att skapa relevant innehåll anpassat för olika kanaler och olika målgrupper. Du jobbar med text, bild, podd, radio, grafik och rörligt material. Vi ger dig möjligheterna att gå din egen väg i medievärlden.

Läs mer om utbildningen här. 

Media TV-produktion

Media TV-produktion på Kaggeholm handlar om storytelling som berör. Du lär dig allt om TV-produktion och berättande i form av text, grafik och inslag. Du deltar i studioproduktioner och tar fram ett pilotavsnitt i realityformat. Vi ger dig förutsättningarna att arbeta med rörlig bild – där du vill.

Läs mer om utbildningen här. 

Pethrusakademin

Kursen du läser som Media Tro & Samhälle är Pethrusakademin. ”Vi vill vara med och rusta nästa generations kristna ledare att genomsyra samhället med goda värderingar utifrån vår tro” Läs mer här. 

Mer om Pethruskademin (klicka här)
Pethrusakademin kursplan

 

Få verktygen att lyfta kristna värderingar - välj Media Tro & Samhälle