Joel Hördegård, går andra året på TV-produktionslinjen och gör nu sin praktik på mediabyrån CUBE. Här berättar han vad han får göra på praktiken.

Tisdag 26 april

Hej igen!

Idag så spendera jag dagen i en fotostudio tillsammans med Gina Tricot. (Som för övrigt är en stor kund hos oss) Där kommer jag spela in en bakom kulisserna-film på deras kampanjplåtning. Supermodellen Frida Gustavsson kommer vara framför kameran.

Processed with VSCO with s2 preset

Resten av dagen kommer jag klippa materialet från dagen.

Som sagt så jobbar vi mkt med influensers.

För er som inte vet vad influensers innebär, så vi jobbar med personer med starkt varumärke, det kan vara allt ifrån bloggare, YouTubers, artister och musiker. Där är vi är som en slags agentur som kopplar ihop stora företag för att sammarbeta med dem för olika kampanjer. Ex på detta är ett projekt vi har med Tresemé, som kommer göras varje fredag i 4 veckor där kommer bl. Carolina Gynning tillsammans med oss göra en inspirationsfilm hos en frisör.

/Joel

 

Måndag 25 april

Tjuululuu!
Joel här,
Nu har vi varit igång ett tag på praktiken.
Man börjar känna sig hemma!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Jag är på mediabyrån CUBE som jobbar med influensers. Första veckan va det lite luddigt ang vad man fick göra, men nu när man kommit igång är det full fart!
För två veckor sedan åkte jag ner i samarbete med Gina Tricot till NICE south Francé för att spela in Behind The Scenes för deras kampanjplåtning.
Denna veckan kommer jag klippa en hårtutorial för företaget LYKO.
Dessutom ikväll kommer vi ha ett samarbete med Google Chromecast som har ett event där vi kommer bl titta på nya avsnittet av Game Of Thrones.
Fetttt

Trevlig måndag!

Joel

Processed with VSCOcam with hb2 preset