Första timmen: I dagens första program kommer vi att prata om skratt. Vi kommer bla att prata med experten Åsa från Danmark om hur viktigt det är att skratta. Vi kommer även att att ha gästen Mats i studion som kommer att hålla en kurs i skratt. Vår reporter Linnea träffar två män som jobbar med att få barn att skratta och sist kommer vi att ha en panel i studion.

 

Andra timmen: Ljud i fokus. Vi pratar om ljudets makt och vad det gör med oss. Gäst i programmet är Patrik Almkvisth. Han gör alla röster i den nya svenska versionen av Nalle Puh. Vår reporter Klara Askerup träffar 70-åriga Madelien Månsson som dj;ar på Stureplan. Hur är det att leva med tinnitus egentligen? Allt detta och mycket mer bjuder vi på Radio Kaggeholm under den andra sändningstimmen.

 

Tredje timmen: Det sägs ju att hjärtat inte har någon hjärna, och att hjärnan inte har något hjärta. Men hur ska en göra egentligen? Ska en följa hjärtat, eller ska en följa hjärnan?
Under årets sista avsnitt av Radio Kaggeholm pratar vi om den eviga kampen mellan känslor och förnuft. Då träffar vi Nicklas, som gått emellan ett slagsmål, Siri, som tjänar pengar på att hyra ut i andra hand, och många, många fler.
Så, oavsett om du följer hjärtat eller hjärnan: Tune in 101.4.

 

Get Flash to see this player.

    Get Flash to see this player.

Länk för mobiltelefoner:

Klicka här: