Är du influencer, innovatör, entreprenör, student eller vanlig människa som vill vara med och forma morgondagens samhälle? Pethrusakademin vill ge dig förståelse för vår samtid,verktyg och nätverk för att vara med och göra verklig skillnad i vårt samhälle.

Läser du på högskola eller universitet? Driver du en egen startup? Är du en influencer? Brinner du för en viss fråga? Vet du att du vill vara med och forma morgondagens samhälle? Vill du ha hjälp att se hur du kan förverkliga din kallelse där du är? Då är du välkommen till Pethrusakademin! Här får du den förståelse, de verktyg och det nätverk du behöver för att göra verklig skillnad!

Vi riktar oss till unga vuxna, samhällsengagerade, studenter, ledare. I Pethrusakademin vill vi vara med och rusta nästa generations kristna ledare till att verka för ett bättre samhälle för alla. Vi tänker inte att alla ska bli pastorer utan tror att vi behöver genomsyra alla samhällsfält och därför vill vi jobba med futurister, artister, jurister, aktivister, miljövänner, vetenskapsmän, läkare, lärare, entreprenörer, innovatörer och alla andra som drömmer om en bättre värd.

Läs mer här.