Stockholm 22 maj 2017, Plaza Magazine. Min praktik på Plaza Magazine börjar lida mot sitt slut och vi har precis skickat iväg tidningen till tryck. Plaza skriver om mode, design och inredning både för män och kvinnor.
Det känns riktigt skönt att jag lyckats genomföra mina jobb trots att det varit ganska stressigt. Vi har även flyttat hela kontoret från Kungsholmen ut till Solna mitt under lämningsveckan. Jag skojar inte när jag skriver att flyttgubbarna faktiskt bar ut min stol och tangentbord mitt under arbetsdagen!

Nadya 2Nadya 4

Mina kollegor är främst frilansjournalister och stylister som oftast jobbar från sina egna kontor, men under lämning har vi arbetat tillsammans på Plaza redaktionen både före och efter arbetstid. Nu är det ganska lugnt på redaktionen och arbetsuppgifterna består främst av att skicka pdf:er till företag som annonserar, samt till fotografer och diverse människor som varit med i produktionen.

Nadya 3

Jag väntar otåligt på att tidningen ska komma tillbaka från tryckeriet, jag har ju faktiskt varit med och skapat innehåll och fått skriva om saker som jag verkligen älskar. Imorgon kommer jag att avslöja hur en vanlig arbetsdag kunde se ut, det var oftast allt annat än ”vanligt”.

Nadya Gruner, J2