Fredag 3 maj. En händelserik vecka! Jag trivs förträffligt på OTWs redaktion. Utvecklingen har gått från att första dagen blygsamt presentera sig själv, till att i dag dra skarpa skämt vid den centralt belägna kaffeautomaten. Det senaste, fick skriva en riksgranskning för Skolvärlden. Varvade det med ett stort möte för Barncancerfonden då vi på OTW, tillsammans med kunden från Barncancerfonden, ska bygga om Barncancerfondens hemsida. Så nu ligger massa jobb med att sammanställa och omstrukturera. Mycket tungt forskarmaterial som ska sättas ihop tillsammans med myllret av sidor på case där stackars familjer förlorat sina små barn.

Parallellt planerar jag och OTWs redaktör för ICA den nya framsidan, som jag ska fotografera i början av nästa vecka. Och, sist men inte minst fick jag ja från Efterlyst att flytta över till dem den 20:e. Vår handledare här på OTW var mycket förstående om min framtida arbetssituation och tyckte att jag skulle dra mig vidare till Efterlyst. Men dörrarna står öppna till hösten för att frilansa mot hösten då OTW producerar på högt tempo igen.

En mycket lyckad vecka med andra ord!

Maria Olsson, J2