Stockholm 24 maj 2017, Plaza Magazine.

-Låt inte rädslan styra över viktiga beslut, det blir oftast bäst när man lyssnar till sin egen chef, hjärtat och magen vet vad som är rätt.

När jag kom in på journalistlinjen valde jag bort några andra utbildningar som helt säkert skulle ha lett till en fast tjänst ganska snart efter examen MEN jag valde ändå att utbilda mig till Journalist. Det var många i min vänskapskrets som kallade mig tokig men jag har bara gått från klarhet till klarhet. Jag valde helt rätt!

Någon chefredaktörs tjänst på Vouge är inte aktuellt just nu men det ena leder till det andra och jag har faktiskt fått jobb så det räcker och blir över

Någon chefredaktörs tjänst på Vouge är inte aktuellt just nu men det ena leder till det andra och jag har faktiskt fått jobb så det räcker och blir över.

Det går väldigt fort när man har roligt, två år på Kaggeholm har flygit förbi, likaså min långpraktik på Plaza Magazine. Det var min sista dag idag på Plaza. Jag tar med mig en massa nya erfarenheter och lärdomar men framförallt värdesätter jag det sista peppmötet som jag hade med min chefredaktör. Han sa att jag inte ska lyssna på negativa människor som säger åt mig att det inte finns någon framtid för modeskribenter, att jag ska satsa och tro på mig själv.

Nadya Gruner, J2