Fredag 31 januari. Slutet på en toppenvecka. Började dagen med väldigt lite att göra men sedan fick jag en artikel att skriva och lyckades gräva fram ett hyfsat scoop. Efter mycket om och men fick jag tag på rätt personer och fick ihop en bra artikel för söndagstidningen. Även en kortare version av min Alkohol och idrottsartikel kommer med i söndagens tidning.  Jag kunde inte vara gladare att jag kommer ha fått 4 artiklar publicerade i DN Sport min första vecka på praktiken.

Tyvärr så lämnade min handledare mig igår. Men jag längtar till nästa vecka.

Elin Ek, journalistik 1

Onsdag 29 januari. Idag är en underbar dag. Jag har fått två artiklar publicerade i dagens DN. Hela sida 12 domineras av namnet Elin Ek. Det är något stort i att bli publicerad för första gången. Sen att det är i en tidning som Dagens Nyheter är ju näst intill overkligt.

Elin

Idag jobbar jag på redaktionen med två texter. Jag var på en presskonferens i morse. Gjorde min första tabbe och kom försent men mina arbetskamrater var mycket förlåtande. Återigen en bra dag!

Elin Ek J1

Måndag 27 januari. Vilken dag ! Kort, intensiv och väldigt rolig. Jag kom till DN för att kör ett kvällspass och blev satt i arbete direkt. Ett större grej att hålla på med hela veckan, ett kvällsjobb på tisdag och ett morgonjobb onsdag. Jag älskar min mentor och tillika handledare Malin Fransson. Hon är väldigt snäll och har ett härligt go. Kort, pratglad och småländsk. Redan de första minuterna på redaktionen så tog jag på mig kvällsjobbet inför tisdag. Jag känner att jag klarar det och jag vill visa att jag kan. Jag känner att den här praktiken kommer bli super.