Hej alla! Förra veckan hade vi ett flertal inspelningar i olika produktioner och jag hann medverka på två av dem. Den ena har endast jag och en producent jobbat med, vilket gjorde att jag fick ta en större roll och göra mera saker i produktionen. Som bland annat att inhandla fikabordet, göra transportscheman och skicka ut “callsheet”. Ett callsheet är “kallningstider” för alla medverkande samt de som är i produktionen. Där finns även ett inspelningsschema och om det är någon övrig information som behöver ges ut till alla.

Själva inspelningsdagen började med att jag hämtade make up-artisten och ljudkillen kl 07 på morgonen och sen åkte vi ut till Haninge för inspelning. Efter tre timmar av filmade och många bullar och polarmackor så var vi klara för dagen. Jag bestämde mig för att ta bilen och åka till den andra inspelningen som  var ute i Bandhagen. Det var en mycket större produktion och de som jobbat där hade börjat dagen kl 05. Där fick jag även första gången köra in i en biltvätt (STOR dag!).

Efter att jag lämnat en produktionsbil i Älvsjö till i en produktionen så var det dags för mig att gå hem. En riktigt rolig och innehållsrik dag!

Ida Wikfeldt, TV2