Den 14 april klockan 19 är det dags för välgörenhetsgalan ”Hjälp oss hjälpa” i Filadelfiakyrkan i Stockholm. Vi kan nu stolt berätta att Danny Saucedo kommer att uppträda på galan tillsammans med elever från Kaggeholms musiklinje.

Pengarna från årets insamling går oavkortat till projektet ”A better home”. Projektet arbetar för integrering av romska familjer i Rumänien genom särskilt stöd för bland annat barns skolgång, arbetsträning för vuxna och hjälp till reparation av bostäder.

Under galan kommer vi att få följa med på en resa till Rumänien och ta del av det arbete som ”A better home” gör på plats. Kaggeholms tv-produktionslinje och representanter från Filadelfiakyrkan åkte ner dit i början av mars för att göra reportage.

Vi får också se vad förra årets insamling bidrog till – vi gör ett besök på Filadelfiakyrkans härbärge för EU-migranter i Stockholm som nyligen firade ettårsjubileum.

Välkomna till en galakväll med musik, show, humor och allvar – Hjälp oss hjälpa!

”Hjälp oss hjälpa” är ett samarbete mellan Kaggeholms folkhögskola och Filadelfiakyrkan i Stockholm. Tidningen Dagen är medarrangör.

”A better home” är ett projekt som drivs av läkarmissionen, Filadelfiakyrkan och den rumänska organisationen ”Life and light”.

Mer information:

Facebook: Hjälp oss hjälpa

Instagram: @Hjalposshjalpa

Biljetter:

Kulturbiljetter.se