VAR HÄLSAD! 
 
Mitt namn är Fredrik Broman och jag gör min praktik på den lilla ön Gozo som tillhör Malta i en produktion som heter ”Vi Eller Aldrig” 
Det är en helt ny relationsreality som SVT kommer släppa nu i juli. Det går ut på att par som har relationsproblem går in i ett övervakat hus där dom genomgår parterapi, sexterapi och olika gruppövningar för att komma fram till om det är ”Vi eller Aldrig” 
 
Jag praktiserar som kontrollrumsass och fungerar som en länk mellan kontrollrummet och huset. Det innebär att jag är rösten på golvet som ser till att allt och alla är på sin plats vid rätt tillfälle. 

Denna vecka kommer jag dela med mig av min ljuvliga tillvaro på Malta. Tag along! 

Dag 2

Idag har jag jobbat kvällskifft på ”Vi eller Aldrig” från 15.00 – 24.00. Jag har haft ett rekvisitaansvar för ett av programmets stående segment och sett till att alla grejer är på plats i rätt tid och att allt fungerar som det ska. Jag har också legat raklång på marken och kört en av våra kameror fram och tbx på en räls så att tittarna kan njuta av fantastiskt mjuka och fina åkningar. När jag sedan ställde mig upp från det torra gräset jag låg i kände jag en stickande känsla i mina bakre regioner. När jag försiktigt smekte min hand mot min bakdel upptäckte jag inte bara 1 utan 3 rejäla taggar som satt fast i min rumpa. Kan har varit kaktustaggar. Kan ha varit något annat. Jag vet faktiskt inte, men kontentan av det hela blev att jag fick ut taggarna från arslet och idag mår jag bra och är fullt frisk. Nu är jag ledig i 2 dagar och ska njuta av Maltas fina klimat.  

Ha en toppen dag sålänge 

Dag 3
Idag har varit en väldigt lugn dag på produktionen. Jag har bytt och roddat med alla deltagares myggor. Jag har även hoppat in lite extra vid tillfällen och stöttat som kontrolrumsredaktör. Kontrollrumsredaktören är den person som är ansvarig för innehållet i varje team och antecknar ett dagsmanus över vad som har hänt i huset just den specifika dagen. Himla rolig roll som jag supergärna hade jobbat mer som. 

Dag 4
Idag har vår deltagaransvarig varit ledig efter många dagar av intensivt jobb så  hennes ansvarsuppgifter landade i min famn. Jag har t.ex.tagit emot ett  nytt par som ska kliva in i huset imorgon och spelat in personporträtt med dom. Solen har gassat intensivt idag och jisses vad jag har bränt mig trots att jag smörjde in mig imorse. Dock var det en väldigt slapp insmörjning så nu finner man rödbrända hudfläckar lite överallt på min kropp. Sannerligen ingen vacker syn. En lång, varm men jävulst rolig dag. 

Dag 5
Idag har jag varit en spindel i nätet. Man har sett mig vara överallt och ingenstans och varje sak jag ställts för har jag tamme tusan löst på ett galant sett. Jag har tagit hand och kordinerat all logistik till ett av paren i huset som idag lämnade. En sådan dag som man går hem ifrån och känner att himlar va bra jag är. Gött att känna så