Lördagen den 6e april bjöd Kaggeholms Folkhögskola in till galakväll i Filadelfiakyrkans lokaler. Vi ville göra en kväll för alla som minns allt som har hänt på Kaggeholm, där vi siktade in oss på framtiden. Våra musikdeltagare hade skrivit och producerat nya låtar till denna kväll. De uppträdde och spelade med liveband bestående av årets deltagare.

Vi intervjuade fd deltagare, lärare och vår rektor Clas Newman om vad man tar med sig från sin tid på Kaggeholm, hur det kommer bli när vi flyttar och hur fantastisk folkhögskola är som utbildningsform. Det var många som gillade att man jobbar med att utvecklas och får sätta mål att sträva mot, istället för att bara jobba för att få ett betyg.

Hela galan sändes på storbildskärmar med hjälp av våra medie-utbildningar. Det hade producerats inslag där deltagarna hade besökt olika fd Kagge-elever som berättade vart de var nu i sin karriär, och vad deras utbildning hade gjort för dem.

Vi är så stolta och tacksamma över alla deltagare och lärare som har jobbat stenhårt med galan i flera månader. Ett stort tack också till er som kom och besökte oss under kvällen.

galakväll kaggeholm musiklinje kaggeholm intervju kaggeholm folkhögskola sång ensemble skola mediaskola låtskrivare uppträder gala utbildning musik stockholm intervju gala kaggeholm jobba med tv musik kaggeholm folkhögskola intervju tv jobb musikutbildning stockholm