Stockholm 23 maj 2017, Plaza Magazine. De flesta av oss på Plaza är nog lite smått tokiga! I alla fall i det visuella, ibland går det nästan till överdrift, och jag älskar det! Jag arbetar endast med män på redaktionen, killar som vinner över mig med hästlängder när det kommer till att matcha skor och väskor!

Nadya 2

Det ligger oerhört mycket jobb bakom styling och fotografering till alla vackra modejobb som görs i Plaza. En vanlig dag på jobbet kan innebära en massa trevliga pressvisningar och pressmöten där man hela tiden jagar de senaste trenderna och den perfekta outfiten. Jag socialiserar så mycket jag bara kan för att skapa kontakter i branschen. Det är verkligen stora kontraster mellan glamourösa tillställningar och skrivbordsjobb med blaskigt bryggkaffe på kontoret men det är nog det som är själva tjusningen med jobbet, kontraster!

nadya 1

Jag har även haft förmånen att få gå på konstutställningar för att leta efter nya spännande personer att porträttera. I dagarna har jag intervjuat ett tiotal svenska kända personligheter inom mode och design för att skriva en sommarguide där de avslöjar sina personliga smultronställen. Det har varit alltifrån nattliga nakenbad till fågelskådning.

N

Nadya Gruner, J2