Har du minnen från din tid på Kaggeholm och vill ta ett ömt farväl? Är du nyfiken på Kaggeholm folkhögskolas framtid? Vad blir det av skolan när den flyttar in till stan?

Den 6 april ordnar vi en heldag för dig med Kaggeholm nära ditt hjärta.

Under dagen ger vi möjlighet för dig att besöka skolan ute på Helgö i Mälaren.

Det blir lunch och program under ledning av flera kaggeholmsprofiler med ett långt förflutet på skolan.  Maggan Engman och Torbjörn Stolpe leder programmet.  Christer Englund och Stig Andersson tar med oss i allsång. Dela med dig av och lyssna till andras berättelser och minnen från Kaggeholms 75-åriga historia. Rundvandring i omgivningarna sker under ledning av historikern och läraren Elin G. Håkansson.

På eftermiddagen tar vi oss in mot Stockholm och Filadelfiakyrkan vid St Eriksplan. Under nästa läsår flyttar Kaggeholms folkhögskola in i Rörstrands slott.

I kyrkan blir det mingel med tidigare kaggeholmare och på kvällen blir det gala i Filadelfiakyrkan. Kaggeholms musiklinje, övriga kursdeltagare och personal presenterar sig för Filadelfiaförsamlingen och andra intresserade. Vad är skolan idag? Vad blir skolan i framtiden, som granne till Filadelfiakyrkan? Det blir musik, filmer, humor, tillbakablickar och visioner för en skola i utveckling.

Program:
11.00 samling och mingel på Kaggeholms folkhögskola, Ekerö
12.00 lunch i Kaggeholms matsal
13.00 program i matsalen
14.30 rundvandring i grupper
16.00 samling vid slottsparken. Avfärd 16.15 med buss mot Stockholm
17.00 möjlighet till middag på restaurang i närheten av Filadelfiakyrkan (ordnas på egen hand)
18.00 – 19.00 mingel med snacks i Birkasalen, Filadelfia
19.30-21.00 galakväll

Kostnad: 300 kr (täcker lunch & fika på Kaggeholm samt buss in till stan)
Fri entré till mingel och gala

Till samlingen ute på Kaggeholms folkhögskola behöver vi din anmälan, så fort som möjligt, senast 17 mars. Anmäl dig till info@kaggeholm.se. Vi bekräftar via mejl om du fått plats då vi har begränsat antal platser till minnesdagen på Kaggeholms folkhögskola.

Välkommen!