Under våren 2014 samarbetar skolans alla utbildningar i välgörenhetsprojektet #LettLoveRule2014 vilket är ett samarbete mellan Kaggeholms folkhögskola och KonfaSTHLM. Projektet kommer mynna ut i en insamlings- och välgörenhetsgala som äger rum torsdagen den 3 april i Filadelfiakyrkans lokaler i Stockholm. Galan kommer också att livesändas över internet via vår hemsida.

Huvudsyftet med projektet är att samla ihop kläder, leksaker och pengar till behövande i Daugavpils i Lettland där behoven är stora. Filadelfiakyrkan och KonfaSTHLM har sedan flera år tillbaka ett etablerat samarbete med personer på plats i Lettland. Pengarna som kommer in via insamlingen kommer bland annat att gå till att bygga duschrum på en sommarkollogård dit hundratals barn kommer för lägerveckor varje sommar.

Vill du komma till Filadelfiakyrkan den 3 april och bidra till att göra världen lite bättre? Då är du välkommen att tacka ja till evenemanget på Facebook via den här länken, och dela det gärna vidare till de som kan vara intresserade!