Utbildningar

Vi erbjuder många olika utbildningar, och är helt säkra på att vi har något för just dig. En del av våra kurser finns som linjer på skolan, som ligger utanför Ekerö, Stockholm. De andra kurserna hittar du här. 

Journalistik

Journalistik på Kaggeholm handlar om journalistik i teori och praktik. Vi vill ligga så nära verkligheten som möjligt med studier som ska förbereda studenterna för att kunna jobba direkt efter utbildningen.

Läs mer

tvproduktion utbildning

Tv-produktion

TV-produktion är en yrkesutbildning för dig som vill arbeta inom TV, redaktionellt eller produktionsteknik. Utbildningen är anpassad till arbetsmarknadens behov och bygger på praktiskt arbete från dag ett.

Läs mer

Musik

Oavsett vilken dröm du har inom musik kan Kaggeholm hjälpa dig att nå dina mål.  Vi strävar efter att ha en musikutbildning som ligger nära verkligheten och som väl förbereder dig på ett liv i musikbranschen.

Läs mer

Allmän Kurs

Här kan du läsa in hela din gymnasiebehörighet eller komplettera med de ämnen du saknar från tidigare gymnasiestudier.

Läs mer

Bibel

Är du intresserad av att investera ett år i dig själv? Gå bibelskola. Det ger dig en bra grund att stå på, oavsett vart din framtid leder dig.

Läs mer

Media Tro & Samhälle

Media Tro & Samhälle är en utbildning för dig som vill arbeta inom skriv, webb, radio och TV och där vara med och lyfta kristna frågor och värderingar.

Läs mer

Vad innebär det att läsa på folkhögskola?

Läs mer

4 + 3 =