Utbildningar

Vi erbjuder många olika utbildningar, och är helt säkra på att vi har något för just dig. En del av våra kurser finns som linjer på skolan, som ligger utanför Ekerö, Stockholm. De andra kurserna hittar du här. 

tvproduktion utbildning

Media TV-produktion

Media TV-produktion på Kaggeholm handlar om storytelling som berör. Du deltar i studioproduktioner och tar fram ett pilotavsnitt i realityformat. Du jobbar med targeted content och berättande i form av text, grafik och inslag.

Läs mer

Media Content-produktion

Här får du bredden och udden för att jobba inom media. Utbildningen handlar om storytelling, journalistiskt berättande och content för sociala medier.  Gå din egen väg i medievärlden.

Läs mer

Musik

Oavsett vilken dröm du har inom musik kan Kaggeholm hjälpa dig att nå dina mål.  Vi strävar efter att ha en musikutbildning som ligger nära verkligheten och som väl förbereder dig på ett liv i musikbranschen. Välj profil: låtskrivare eller ensemble.

Läs mer

allmän kurs kaggeholm

Allmän Kurs

Här kan du läsa in hela din gymnasiebehörighet eller komplettera med de ämnen du saknar från tidigare gymnasiestudier. Allmän Kurs är en språngbräda till högre studier.

Läs mer

Bibelskola Sthlm

Nu startar vi en ny bibelskola mitt i Sveriges vackra, kreativa och växande huvudstad – Stockholm! Bibelskola Sthlm är en ny typ av bibelskola där du går med flera klasser från olika församlingar.

Läs mer

Media Tro & Samhälle

Media Tro & Samhälle är en tillvalskurs för dig som vill lyfta kristna frågor och värderingar i media. Det kan vara inom kristen press, organisation, församling eller bistånd och inom annan media.

Läs mer

Vad innebär det att läsa på folkhögskola?

 

Läs mer

13 + 15 =