Utbildningar

Vi erbjuder många olika utbildningar, och är helt säkra på att vi har något för just dig. En del av våra kurser finns som linjer på skolan, som ligger utanför Ekerö, Stockholm. De andra kurserna hittar du här. 

Media Content-produktion

Media Content-produktion på Kaggeholm handlar om storytelling som berör. Du jobbar med targeted content och sociala medier, journalistiskt berättande och berättande som berör i form av text, bild, podd, radio, grafik och rörligt material.

Läs mer

tvproduktion utbildning

Media TV-produktion

Media TV-produktion på Kaggeholm handlar om storytelling som berör. Du deltar i studioproduktioner och tar fram ett pilotavsnitt i realityformat. Du jobbar med targeted content och berättande i form av text, grafik, motion graphic och inslag.

Läs mer

Musik

Oavsett vilken dröm du har inom musik kan Kaggeholm hjälpa dig att nå dina mål.  Vi strävar efter att ha en musikutbildning som ligger nära verkligheten och som väl förbereder dig på ett liv i musikbranschen.

Läs mer

Allmän Kurs

Här kan du läsa in hela din gymnasiebehörighet eller komplettera med de ämnen du saknar från tidigare gymnasiestudier.

Läs mer

Bibel

Är du intresserad av att investera ett år i dig själv? Gå bibelskola. Det ger dig en bra grund att stå på, oavsett vart din framtid leder dig.

Läs mer

Media Tro & Samhälle

Media Tro & Samhälle är en tillvalskurs för dig som vill lyfta kristna frågor och värderingar i media. Det kan vara inom kristen press, organisation, församling eller bistånd och inom annan media där du kan vara en röst för kristna värden.

Läs mer

Vad innebär det att läsa på folkhögskola?

 

Läs mer

15 + 5 =