Onsdag 10 maj, produktionsbolaget Gaming Zone. Hej bloggen! Idag längtar jag efter sovmorgon! Sjunde dagen med väckarklocka 4:30, bara 11 kvar! Morgonen började som vanligt med showen “Goodmorning Gamerz” där jag puffade för programmet och höll koll på matchen. Jag klippte också ihop ett litet klipp av gårdagens program där man fick se vilka spelare som var tvungna att lämna huset.

Kryptisk bild om vad spelarna håller på med idag

Kryptisk bild om vad spelarna håller på med idag

Idag träffade spelarna sen en dietist som skulle försöka få rätsida på deras kost. Det är verkligen som man kanske tänker, otroligt mycket Cola och Mountain dew, och Billys panpizza såklart. Så idag skulle de alltså få koll på kostens betydelse för att kunna spela bra. Det blir alltså ett inslag som kommer sändas i kvällens program. Då är min roll att vara med och ta bilder eller filmklipp som vi kan teasa med under dagen. Mycket “vad händer här? Kolla ikväll!”.

Viktigaste hjälpmedlet i mitt arbete, lista på spelarnas "nicks" och twitterkonton

Viktigaste hjälpmedlet i mitt arbete, lista på spelarnas ”nicks” och twitterkonton

Efter lunch fixade jag med ett klipp från när de i ett tidigare avsnitt gjorde ett balanstest som gick lite si så där. Jag klippte ihop alla spelares insats och la en kul melodi på, det är jättebra att jag också får friska upp mina redigeringskunskaper lite, kan vara bra att ha fräscht till jobb i sommar.

Om ni vill kolla vad jag gör kan ni följa @gamerzglobal på twitter, instagram och facebook. Och kolla på programmen klockan 21 på kvällen 🙂 Hörs en annan dag!

Johanna Bond, J2.