Sommar på Kaggeholm innebär många saker, särskilt för dig som privatperson. Då öppnas slottets portar upp för allmänheten under helgerna med café och evenemang, och det finns också möjlighet att boka enstaka övernattningar i något av våra ljusa och harmoniska rum eller hyra anläggningen för lägerverksamhet.

Sommarcafé

Slottets sommarcafé är väl värt ett besök. Där serveras enklare luncher såsom våfflor, paj och focacchia samt förstås flertalet bakverk och kakor. Kaggeholms slott serverar uteslutande Rättvisemärkt kaffe och the. Caféet öppnar under vecka 26, då med kvällsöppet 18-21 och livemusik från Jazz’ n Blues Academy. Ordinarie öppettider vecka 27-34 är 12 till 16 lördagar och söndagar. Under sommarcaféets öppettider håller vi också öppet i slottsboden där det finns ett sortiment av inrednings- och presentartiklar samt Rättvisemärkt akffe och the.

Bed & Breakfast

Under sommaren när våra rum inte används till ordinarie kurs- och konferens erbjuder vi övernattningar för privatpersoner enligt Bed & Breakfastkonceptet. Vi tar emot alla bokningsförfrågningar i mån av plats efter midsommar fram till och med 31 augusti och frukosten serveras huvudsakligen i slottets matsal. Kostnaden för ett dubbelrum är 850 kronor och för ett enkelrum 650 kronor. I priset ingår sänglinne, handdukar och hygienartiklar – och så klart frukosten!

Under sommaren 2014 kan vi ge följande specialpriser utöver den rabatt vi redan satt på rummen:

För familjen
Bo minst två nätter i följd och barnen bor utan kostnad (värde 200 kronor per barn) på extramadrass.

Grupprabatt
Boka fler än tre rum vid samma tillfälle och erhåll 30% rabatt på hela bokningen.

Sommarspecial
Boka minst tre nätter i följd och få 20% på hela bokningen.

Erbjudandena kan inte kombineras med varandra. Ryms ni inom flera kategorier är det fritt att välja det ni tycker passar bäst.