Hallå igen!

 

Idag hade jag en extremt annorlunda dag på kontoret. Jag kom in som vanligt vid tiotiden och fick direkt veta att jag skulle ta hand om två 15-åriga prao-elever som skulle komma och spendera två timmar på redaktionen. Jag skulle visa dom hur vi jobbar och sätta upp lite lättare redigeringsövningar åt dem.

 

De hade ingen erfarenhet av hur man redigerar och dessutom var båda amerikaner – vilket gjorde det hela ännu svårare. Jag skulle alltså lära dem ett redigeringsprogram genom min halvknackiga engelska. Det var dömt för att misslyckas.

 

 

Det gick däremot helt okej. Jag drog en snabb liten genomgång för dem och bad dem plocka ut lite highlights från nattens NHL-fight mellan Vegas-Washington. Förutom att de var nära att krascha hela vårt programsystem och ett skämt i från mig som landande fel, löste de ändå uppgiften till slut.

 

Kort och gott, en solskenshistoria!

Vi hörs /Martin