Buenos dias, Idag hände det som inte får hända men som ju är oundvikligt på en arbetsplats och än mer så när arbetsplatsen är i Mexiko. Många har blivit sjuka så jag och flera andra från ”mitt team” fick hoppa in på vår lediga dag och jobba även ikväll.

Men det gör ingenting! Vi är ju här för att jobba.

Ikväll var det Pandoras ask och spänningen var på topp! Under såna moment så byter vi från reality/övervak till OB-produktion, vilket innebär mer uppstyrt. Då hjälper jag inspelningsledaren om hon behöver hjälp annars brukar jag hämta snacks och ta en plats i kontrollrummet bredvid Vickan (som ju är scripta) och kolla på när hon, bildproducenten och de andra jobbar och samtidigt följa spänningen på skärmarna.

Efter det var det dags för reality och fest igen och jag fick sitta väldigt mycket vid ljudmixern. Vilket är sjukt kul!

Hasta luego! Det var allt från mig.

Jessica Åkerblom, TV2