Här är jag nu, på väg i en varm bil mot Malmö. För att live-sända aktiebolag som ska prata om varför man ska investera i deras företag.

 

Det är jag, min handledare och en till fotograf från Malmö, som ska vara hjältarna för detta uppdrag.

Detta kan vara ett ut av de tråkigaste gigg vi får göra, mest för att det är så länge man måste stå upp, allt i kroppen gör ont efter..

 

Vilket är rätt konstigt, eftersom jag står stilla och på samma plats en heldag. Min teori är att jag som person INTE gillar att sitta eller stå stilla för länge, jag har myror i brallan så att säga och dödar man alla myror så att de inte för röra sig, är det ju ganska självklart att det kommer göra ont i kroppen..

Men ibland får man bara ta en kula för laget, för jobbet måste göras, ”the show most go on” som Freddie Mercury sa. 

 

Iallafall, jobbet och vägen till Malmö är inte alls för jobbig.

Jag får sova på hotell och äta god mat (ibland), hotell är iallafall en sak som är klar inför detta gigg. 

Det bästa med hotell via jobbet är att jag inte betalar. Det är sant som det sägs; ”gratis är bäst!” – Okänd.

Så många hotell jag fått bo på under denna praktik har jag aldrig varit på under min livstid, 3st och jag är 27 idag!!!.. 

Eftersom praktiken har varat i 3 månader så är det ett hotell varje månad, enkel matte, hur många kan säga att de sovit på hotell en gång i månaden?? 

Inte du iallafall!!

Jag räcker upp handen och säger ”Jag! Jag har bott på hotell varje månad! (En gång varje månad)”

 

Sen är det ett plus i kanten att jag får hålla på med kamera och filma en massa, hålla på med teknik och assistera på andra uppdrag.

Bara förra veckan har jag t.ex. varit med på en ”Kalla fakta” intervju! När jag skriver ”med”, så menar jag att jag var med och bar utrustning och satte ljus. Senare åkte vi ut till skärgården och filmade för ett bolag som lägger avloppsledningar ute på öarna, då flög vi lite drönare över platsen, jag filmade så lite ”backstage” foto som jag sen ska använda för Instagramkontot för Motions. Lite egen marknadsföring.

Sen har jag varit med och filmat för Olfo Lundhs pod, ”Lundhs pod” det är andra gången jag får vara med och göra det. Väldigt roligt!

 

 

Tiden på praktiken har varit bra, men nu börjar jag tröttna. Det skulle vara mycket roligare att bli erbjuden jobb än att vara praktikant.

Men det har också varit en värdefull tid.

 

Ha det fint, hörs hej!