Nu är dagen äntligen här! Lördag och första dagen av slutcastingen. Det blev två intensiva men roliga dagar. Det fanns olika rums alla skulle gå in i. Intervjurum, läkare, psykolog, fotografering och beep-test. Det var många delar och tidebegrensat för vissa skulle hinna dit och tillbaka med tåg. Men det var ju här våra scheman kom in och jag kan glatt säga att allt gick lätt som en plätt och vi låg före schemat nästan hela tiden. Det flöt på bra!

 

Jag fick i uppgift att fotografera alla och låta de prova kläder och skor. Det blev lite rutin vad jag sa och hur jag gjorde….

Hämtade en person, frågade om de tyckte det var kul och hur det kändes att vara här.

Be dem prova skor för att få reda på rätt storlek.

Be dem ställa sig framför den svarta duken och ta ett kort.

Be dem sätta på sig några av de fina bondekläderna vi hade tagit fram.

Be dem ställa sig framför den svarta duken igen och ta ett kort på dem i bondekläder.

Det blev en del roliga bilder för de flesta bjöd på sig själva. Nästan alla tyckte att det var kul att få klä ut sig lite.

 

 

Det var långa dagar och förutom fotografering så fick jag rätta nutidstesten och fixa inför beep-testet utanför på gatan. Även se till så att ingen pratar med varandra. D var svårt ibland då vissa är där ganska många timmar och får inte prata och har inte sin telefon eller något. De gjorde bara testen och frågeformulären men när de är klara med det kan det bli lite långtråkig.

 

Även om dagarna var långa gick det så fort och helt plötsligt var alla fotograferade och jag hade rättat alla nutidstesten. Både lördagen och söndagen slut och jag var det tröttaste jag varit på länge.

 

Det var nog allt jag hade att dela med mig av! Kul praktik och jag har det väldigt bra här.

Kram!