Hej allihopa!

Saga heter jag och jag gör min praktik på Strix med programmet Farmen. Här är jag castingassistent/produktionsassistent. Den här veckan är jag tyvärr hemma och är sjuk. MEN det gör inget för ni ska få höra om den roliga slutcastingveckan som var för någon vecka sen.

 

 

Vi kan ju ta en dag i taget och röra oss framåt mot lördagen och söndagen då castingen var. Vi börjar med fredagen veckan innan (Första maj och röd dag gjorde ju att ingen jobbade på måndagen och tisdagen). Den dagen bestod mest av att skicka iväg mail. Jag och min kollega Maria valde att dela upp det så att hon kontaktade alla män och jag alla kvinnor. Jag får inte säga exakt hur många men väldigt många fick ett fint mail av mig där jag sa att de fick komma på slutcasting och välja hur de fick åka hit. Många blev glada och väldigt få tackade nej.

 

Ibland blir man välkomnad av ett bord fyllt av Strix-saker

 

Fredagar betyder också fredagsgodis, och slutcasting betyder slutcastinggodis. Jag kan ju säga att jag ätit lite för mycket godis men det blir ju lätt så när den stora skålen står på bordet mitt framför en.

 

Det var allt för den här dagen, vi hörs!

 

/Saga Grönkvist