Nu tiden efter Luuk&Hallberg fortsätter min praktik på FLX på lite olika projekt.

Förra veckan hoppade jag på Barncancergalan – Det svenska humorpriset, som prodass. Vi jobbar hemifrån och nu i början har mitt huvudsakliga fokus legat på att hitta lämpliga sponsorer. Det blir mycket mejlande fram och tillbaka. Galan sänds inte fören till hösten. Just nu har vi alltså det ganska lugnt.  Inte något för den rastlöse! Så jag var ganska snabb på att hoppa på andra projekt också.

Jag har varit tydlig (läs: ivrig) med att jag gärna gör så mycket jag får och kan under min praktikperiod på bolaget. Så denna veckan pausar jag galan och prodassar istället en reklamfilmsinspelning. Kul att få lära sig lite om reklambranschen. Det är nytt för mig!

Utöver det så ska jag också få vara med och spåna/skriva lite på en ny humoridé som ska pitchas innan sommaren. Det är mycket som händer i huset och det har varit väldigt intressant att få höra hur varje avdelning jobbar. Alla i huset, oavsett tv, non-scripted, scripted eller reklam, har varit peppande, nyfikna och tacksamma för hjälp. Vilket har gjort att jag har känt att jag är på helt rätt ställe!

Allt gott,

Matilda Neuhaus, TV-produktion 2