Nu när vi har kommit hem från Åre och allt material är inspelat har vi ungefär en vecka kvar på kontoret för att stänga ner och avsluta hela produktionen/projektet. Idag har jag och projektledaren kvittoredovisat några av alla inköp. Det är en del kvar kvitton kvar att göra klart även imorgon. Vi har sett till så att alla fakturor är ivägskickade och hamnat hos ekonomiavdelningen om det är dit dem ska. Vi har även kollat så att allt är tillbaka skickat, det gäller alla grejer vi lånat till inspelningen så som till exempel hjärtstartade och brandsläckare för att bara nämna lite. Jag har skrivit olika tackmejl till programledare och coacher samt till alla medverkande familjer som ställt upp i programmet och tävlade. Vi har även sett till så att klipparna har fått allt material och dubbelkollat att det har allt för att komma igång med redigeringen av programmet. Det är även lite grejer kvar att fixa det sista dagarna innan projektet är helt ned stängt och kontoret ska börja städas undan.

Mina sista dagar av hela praktiken börjar leda mot sitt slut och jag är extremt nöjd med valet av praktikplats. Jag har mött så fina och roliga människor, fått chansen att utvecklas som person och framförallt lärt mig extremt mycket om mediebranschen och vilket jobb som ligger bakom för att göra framförallt ett tävlingsprogram längs vägen. Nu när jag lämnar Jarowskij gör jag det med en enorm tacksamhet för all kunskap jag fått, alla fina kontakter och människor jag mött men kanske det allra viktigaste alla roliga minnen och skratt denna produktion gett mig.

Det var allt för mig och min praktik!

Emma Heinonen, Media TV-produktion 2