Hallå tjena hej! Här kommer en hälsning från mig. Jag praktiserar just nu på ett produktionsbolag som heter BRF, b-reel films. Det är ett stort produktionsbolag och jag jobbar mest på “Commercials” som är deras reklamfilms-avdelning.

Dagen började med ett frukostmöte som vi har varje måndag med hela företaget. Första veckan på mötet så spillde jag ut smoothie över hela bordet framför 50 pers. Men idag gick det bra och jag slapp skämma ut mig.

Idag har jag och en regissör suttit hela dagen och ringt callbacks och bokat nya människor för en reklamfilm som vi ska spela in nästa torsdag. Jag har också fått spela mot dem som vi castat, vilket har varit askul! Annars får jag göra allt möjligt här, från att köra runt i minibuss på inspelning, till att hjälpa till med manus och casting. Jag trivs bra och njuter av att ha 10 minuters gång till jobbet!

Nu ska jag snart ha sista castingen för dagen och sen blir det friskis-gympa.

Ida Wikfeldt, TV2