Onsdag 24/3

Art89

Jag gör praktik på det fantastiska produktionsbolaget Art89.

Under min första tid på Art 89 var jag för klippare på Djurakuten som går på TV3. Det var mycket djur som snurrade i skallen och jag lärde mig mycket.

Efter Djurakuten hamnade jag på utvecklings delen. Vilket har varit super kul. Jag har bland annat fått vara med i utvecklingen av nya program ideér, varit med och hållt i casting m.m.

Jag vet inte hur många program ideér som snurrat i skallen den senast tiden. Det har varit väldigt lärorikt och kul.

Just nu håller vi på med ett program som vi hoppas går igenom. Så igår satt vi och samlade material till pitchen. Vilket innebär att vi letar upp potentiella programledare, letar upp case som en möter på vägen, gör en pilot osv. Och idag tar vi det lite lugnt då det har varit ganska stressigt den senaste tiden. Och så hoppas vi att vi får besked snart så vi kan sätta igång.

casting

Här castade vi fram framtidens programledare

Jag har verkligen fått en inblick i hur processerna går till från en idé till verklighet. Och att det ligger väldigt mycket jobb bakom den där lilla rutan på svtplay.

/Pauline