Tjatja bloggis!

Är det min tur att skriva? Redan?!

Ja tiden har gått fort dessa 2 veckor, och till skillnad från vissa av mina kära klasskompisar så kommer inte jag att ha praktik på vårt sportlov. Dels för att säsongen av Efterlyst (min praktikplats) tar slut på måndag, och dels för att jag ska åka till London! Woop woop!

Men vad får jag då göra på Efterlyst är det säkert många som undrar nu, jo jag ska ge er en väldigt målande beskrivning av hur mina veckor har sett ut!

Jag kom in första dagen lite förvirrad och introvert, men alla tog emot mig så jag kände mig bekväm redan samma eftermiddag. Jag hann landa lite i hur alla är och sådär lagom tills dagen därpå när jag fick följa med ut och filma ett inslag om en pyroman i Västerort (wooow).

Sedan så har jag även fått lära mig lite mer om redigeringsprogrammet Avid, vilket jag är superglad över!! Jag har också fått se hur de gör sina coola effekter när de efterlyser folk, ta bilden här under (av mig) som exempel.

Patrik1ny

 

 

Sen har jag även fått prova att lägga speak…de kommer nog inte att ta med den….men ändå!

Patrik 2

 

Utöver att filma inslag, klippa och lägga underbara speaks så har jag mest hjälpt till där det har behövts! Men just för att det är i slutet av säsongen så börjar ju arbetet långsamt att trappas ner så det blir ju mindre och mindre att göra.

Patrik3 ny

Men idag så har jag följt med till studion där vi spelade in det sista avsnittet! Och det var jätteroligt! (Här sitter en annan fd Kaggeholmare vid bordet, Katarina Wennstam, reds. anm.)

Patrik 4 ny

Så ja, det har varit en rolig upplevelse att ha min praktik på Efterlyst! Och det är absolut ett program som jag kan tänka mig att återvända till i framtiden. Fast då ska det ju vara mitt arbete, och jag ska få betalt, och jag ska ha min egen praktikant!

5/5 toasters!

Patrik, TV1